Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen och Missing People fortsätter leta Johan

/
  • Missing People kommer att leta i det här området i Bergvik. Skallgångskedjan startar klockan 11.00

Än har vare sig polisen eller Missing People fått några tips om var 27-åriga Johan Mimon befinner sig.
Han försvann under lördagskvällen. Klockan 11.00 återupptar Missing People sökandet i Bergvik.

Annons

Enligt Rickard Eriksson, kriminalchef i södra Hälsingland, har ett vittne uppgett att han sett Johan Mimon vid korsningen Nygatan-Norrtullsgatan runt 22.00-tiden på lördagskvällen.

Han skulle då först ha tagit en taxi till bostaden i Bergvik och sedan återvänt till Söderhamn. Därefter är han spårlöst försvunnen.

– Vi har varit ute och sökt efter honom och förhört ett antal personer han umgicks med under lördagskvällen. Vi har även följt en telefon som vi trodde var hans, men så var det inte, säger Rickard Eriksson.

Se också liverapporten – direkt från sökandet.

Natten mot måndagen startade även Missing People en skallgångskedja i Bergvik, när de inte fann några spår efter 27-åriga Johan Mimon avbröts den och kommer att återupptas nu klockan 11.00 vid Bergviks IP.

– Vi fick inga ledtrådar under natten, men vi fortsätter söka runt hans bostad, säger Missing Peoples kontaktperson Laila Åslund.

Polisen söker nu Johan Mimon via sociala medier och hoppas att de som varit i kontakt med honom hör av sig.

– Enligt de uppgifter vi har fått var han klädd i en mörk luvjacka och kan ha haft en keps under huvan. Han hade mörka byxor och vita skor, säger Rickard Eriksson.

Mer läsning

Annons