Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hammarby har lagt bud på Pa Dibba: "Vi för en professionell dialog"

I söndags berättade vi att kontraktsförhandlingarna mellan GIF Sundsvall och Pa Dibba står stilla. Nu bekräftar Urban Hagblom för sidan Fotbollstransfers.com att GIF Sundsvalls allsvenska konkurrent Hammarby har lagt ett bud på Dibba.

Läs också: Fyra av fem GIF-anfallare med utgående kontrakt – Dibbas förhandling står stilla: "Vi har sprängt alla gränser"

– Det kan jag bekräfta att de har gjort. Jag vill inte kommentera prislapp eller något sådant, men vi för en professionell dialog i det här fallet, säger Hagblom till Fotbollstransfers.com.

Hagblom sade redan i söndags att GIF Sundsvall gjort allt de har kunnat för att behålla Dibba och att bollen nu ligger hos den 28-årige anfallaren, som kom till GIF Sundsvall för fem år sedan.

Om Dibba skulle välja att lämna menar Hagblom att klubben kan ersätta honom.

– Om det skulle bli så att Pa Dibba försvinner så hoppas vi på ett antal alternativ, och ja - vi har ett antal namn, säger Urban Hagblom när han får frågan av Fotbolltransfers.com.