Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han fångade Steven Tylers munspel: "Det var total lycka"

17-årige David Gunnarsson bosatt i Sollerön var en av alla de tusentals besökare som besökte Sweden Rock, i Blekinge i helgen. Men det var bara han som lyckades fånga Steven Tylers munspel vid Aerosmiths spelning.
– Det var total lycka, säger David Gunnarsson i en intervju.

Mer läsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

Här är de bästa utsiktsplatserna i Dalarna – och ett flertal mäktiga vyer i närbelägna län

Många döms men långt ifrån alla betalar – mer om hur skadestånd fungerar

Dina gamla vinylskivor kan vara värda tusenlappar – här är 16 skivor du vill hitta i förrådet

SÅ KÖPER DU PLUS

Det var den 7 juni som Sweden Rock i Blekinge öppnade sina dörrarna ännu en gång för efterlängtad rockfestival. Festivalen pågick från den 7 juni till den 10 juni.

Sweden Rock är en återkommande festival och har länge varit. Festivalen drar flera tusentals besökare varje år. Några av dessa besökare är och var i år David Gunnarsson och hans familj. Rockmusiken är något som familjen Gunnarsson har som gemensamt intresse. Festivalen är något som de besöker årligen, det har kommit att bli lite av en tradition för familjen.

Det var tredje året i rad som David Gunnarsson besökte Sweden Rock. David och hans lillebror Isak Gunnarsson hade stått och väntat i två till tre timmar längst fram vid scenen, där Aerosmiths hade sin spelning den 7 juni.

Det var till låten Crying som David Gunnarsson fick ögonkontakt med den stora världsstjärnan Steven Tyler.

– Jag fick ögonkontakt med honom under låten Crying. Sedan vände han sig om på scenen och kastade sitt munspel bakom ryggen och rätt i mina händer. Lyckan var total då! Folk omkring mig skrek och jublade, säger David Gunnarsson i en intervju.

David Gunnarsson går första året på gymnasiet och har så som sin familj ett stort intresse för rockmusiken. Han har spelat elgitarr sedan 8 års ålder och på fritiden spelar han i ett band vid namn Voltage.

Tillsammans med sin lillebror Isak Gunnarsson har de en stor samling med allt ifrån plektrum, trumpinnar, handdukar och flera andra saker som de har fångat på olika rockkonserter.

Vad är drömgrejen som du skulle vilja fånga och ha i er samling?

– Det hade helt klart varit att fånga en sönderslagen gitarr!

Vilket är favoritbandet?

– Iron Maiden.

Blir det att besöka Sweden Rock nästa år igen?

– Självklart! Det är det bästa på hela året.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android

AT-APPEN: Alltid senaste nytt från avestatidning.com i vår app för IPhone och Android