Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han ser inget fel med nämndens beslut

Bygg- och miljönämndens ordförande Erik Rapp (S) ser inte att det var fel att bevilja tillfälligt bygglov för Sportboendet.
– Vi måste lita på expertisen, säger han.

Annons

Bygg- och miljönämndens ordförande Erik Rapp (S) ser inte samma problem som Dan Thornberg (KD) när det gäller det tillfälliga bygglov som beviljats Ånge kommun för att utöka antalet boendeplatser för ensamkommande flyktingbarn på Åsgatan.

– Räddningstjänstens brandingenjör har gjort bedömningen att brandvakter är tillräckligt, och då litar vi så klart på det, säger Erik Rapp.

När det gäller frågan om att alla tillstånd inte fanns klara innan inflyttningen började så vill han inte föregå nämnden, som han tror kommer få frågan på sitt bord efter nyår.

– Det ska behandlas i vanlig ordning, och vi behandlar inte kommunen på något annat vis än någon annan, säger Erik Rapp.