Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Handkramp på japanska

Guitar Hero On Tour: Decades

När Guitar hero on tour släpptes till DS i sommar fanns det tre stora problem. För det första ljudkvalitén. Den var inte bra. Men med hörlurar blev det åtminstone bättre. Kvar fanns dock två andra problem.

Med Nintendo DS-attrappen känner man mig knappast som en rockstjärna. Snarare en japan med handkamera. Och eftersom rockstjärneillusionen är väldigt viktig för Guitar hero blev det ett ganska stort minus.

Vilket även kan sägas om den sista bristen. Fallen av extrem handkramp efter bara en liten stund med spelet blev många och oergonomiskt är bara förnamnet.

Frågan är därför nu när man halvåret senare släpper uppföljaren Decades om man rättat till bristerna. Tyvärr har man inte det. Låtlistan må vara bra, men man känner sig fortfarande som en fånig japan. En fånig japan med handkramp. Lägg pengarna på Guitar hero world tour istället.