Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är er julklapp Timrå och Sundsvall – Jonte Hedström bestämmer sig för en comeback

Fram med pepparkakorna, glöggen, skumtomtarna och Aladdinasken.
Nu är det dags för Hockeypuls julspecial med Jonatan Lindquist, NHL-korrespondent för Viasat, och Uffe Bodin, chefredaktör för Hockeysverige.
I det specialinsatta programmet delar våra gäster ut julklappar till Leksand, Mora, Timrå, Sundsvall, Modo och Brynäs, de bjuder på sina bästa minnen från året som gått och dessutom diskuteras JVM-laget inför premiären mot Schweiz.

Annons

Om ni inte har tid eller lust att se hela programmet har vi satt ut hållpunkter som kan vara intressanta för er.

Dessa följer nedan:

2:20: Vi delar ut julklappar till alla våra Mittmedia-lag. Vad behöver Modo, Timrå, Sundsvall, Mora, Brynäs och Leksand just nu?

5:12: Sidney Crosby hade kunnat spela i Mora för ett par säsonger sedan. Enligt Jonatan Lindquist var det inte långt ifrån att superstjärnan hamnade i Dalaskogarna.

11:49: Vilken plats hamnar Jonathan Hedström på över största profiler i svensk hockey under 2000-talet?

20:23: Jonatan Lindquist visar upp sin jultröja. Se de exklusiva bilderna i Hockeypuls.

22:10: JVM-delen. Hur bra är Sverige egentligen?

24:35: Hur ska lag byggas för att nå framgång? Kan det bli för mycket av det goda (stora stjärnor)? Lindquist och Bodin är inte överens.

31:25: Vilka tre spelare lämnar JVM-truppen på juldagen? Uffe Bodin levererar sina namn som tyvärr får åka hem.

34:20: Jonatan Lindquist och Uffe Bodin delar med sig av sina fem bästa minnen från 2015. Modo, Karlskrona, JVM, Victor Hedman, André Devaux och mycket mer platsar på experternas listor.

39:20: Skrattattack i Hockeypuls. Uffe Bodin levererar en av årets bästa anekdoter som (kanske) misstolkas.