Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är nöjesevenemangen du inte får missa i februari

Vill du hitta på något roligt i februari men vet inte vad? ST ger dig lite hjälp på vägen och listar tio av evenemangen den här månaden. Hela listan på arrangemang hittar du på ST.nu.

Annons

1. Vem: Adde Malmberg på Skratta med käften. Den erfarne komikern besöker humorklubbens vårpremiär.

Var: E-Street den 2 februari.

2. Vilka: Bo Kaspers Orkester. Bo Sundström besökte Sundsvall och Meet & Greet förra året. Nu är han tillbaka med hela orkestern och de har en ny skiva i bagaget.

Var: Tonhallen den 6 februari.

3. Vem: Anna Stadling. Den förre Sundsvallsbon är åter i hemstaden för en konsert.

Var: Q-bar den 6 februari.

4. Vilka: Black Jack. Det jubilerande och dokumentäraktuella bandet från Sundsvall bjuder upp till dans.

Var: Söråkers Folkets hus den 6 februari.

5. Vilka: Partaj på turné. Det populära humor-tv-programmet ger sig ut på turné med sina karaktärer. Vi får bland annat se Zlatan på plats.

Var: Hotell Södra Berget den 13 februari.

6. Vilka: Oddjobb. Goran Kajfes och hans erfarna gäng bjuder på musik som för tankarna till 1960- och 70-talets heta och svettiga souljazzepok.

Var: Aveny den 25 februari.

7. Vem: Adrian Lux. Svensk dj som bland annat gjort låten "Teenage crime" med Söråkersbördiga Lune.

Var: Oscar Matsal & Bar den 26 februari.

8. Vilka: Riwen + Havet/Brugden. Brutalt mangel och mörka tongångar när hardcore från Umeå och black metal från Sundsvall möts.

Var: Pipeline den 26 februari.

9. Vilka: Dirkschneider och Anvil på Club Deströyer. Udo Dirkchneider uppträder för sista gången med Accept-låtar. Värmer upp gör kultförklarade kanadensare.

Var: Aveny den 27 februari.

10. Vilka: Ladies got the blues på Jazzklubben. Ett musikkollektiv med syftet att lyfta fram kvinnliga bluesmusiker genom tiderna.

Var: E-Street den 29 februari.