Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Har läst tidningen i 25 år men nu har kärleken svalnat – tack för mig

Kära Sundsvalls tidning: Du har följt mig sedan jag flyttade till Sundsvall för 25 år sedan. Till en början var det enbart för sportens skull jag blev prenumerant. Sedermera har du blivit en tradition att läsa till morgonkaffet. Nu är det tyvärr över och det var med lite vemod jag sade upp dig.

Varför säger jag då upp dig? Du har under åren satsat på lokal idrott med fylliga reportage från matcher och event. Men i dag är det en resultatrobot som sköter den rapporteringen vilket gör dig lika död som roboten.

Du har ordet fritt, men som läsare och flitig insändarskribent, inser jag att ordet inte är fritt. Man kan nog likna dig vid den Svenska varianten av Ryska Pravda under kommunismens tid där censur var ledordet.

Du har en ledarsida med en extremfeminist som frontfigur. Hur tror du att en frontfigur som verkligen hatar alla män skall locka och bibehålla manliga läsare?

Läs också: Ett fullsatt Tonhallen är tydligen inte tillräckligt för ST

Om du inte öppnar upp dig och blir mer närvarande, objektiv, öppen för allas åsikter men framför allt modern tror jag tyvärr att du kommer att begravas med den generation som fortfarande tycker att du är attraktiv!

För i mina ögon är du inte längre attraktiv och kärleken har svalnat för länge sedan. Så tack för den tid som varit men nu skiljs våra vägar!

Tack för mig och vila i frid

■■ Följ ST Debatt på Facebook

SVAR DIREKT:

Det är i regel tråkigt när långa relationer avslutas – och som vid många avslut kan bilden av hur relationen utvecklats skilja sig åt mellan de inblandade parterna. 

Vår satsning på den lokala idrotten är omfattande. I dag kan du som läsare ta del av textrapportering i realtid, du kan se en livesänd match, få sportnyheter dygnet runt och läsa djuplodande sportreportage. Att låta en robot skriva matchresultat gör att våra journalister kan ägna sig åt mer kvalificerad rapportering. 

När det kommer till insändare så eftersträvar vi ett gott debattklimat och har pressetiska regler att förhålla oss till. Som skribent gäller det att skriva sakligt och hålla en god, civiliserad ton. Vi granskar allt material innan det publiceras och somliga refuseras. 

På 25 år hinner mycket hända och så även med tidningen. Jag beklagar att du inte tycker att du har behållning av oss längre.

Alexandra Johansson, redaktionschef och stf ansvarig utgivare

Fler insändare:

Nu hoppas jag att meriter går före sexuell glans vid rekryteringar

Riksdagen – ett föga underhållande stand up-program

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel