Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här leder gamle lagkaptenen Brynäs igen

Jörgen Sundqvist har lämnat över lagkaptensrollen till Anton Rödin.
Men här blir han kapten igen.

Hela SHL med samtliga 14 klubbar och domarna kommer att delta i Movember Foundations kampanj 2015.

Gemensamt görs en satsning för att belysa frågan om mäns hälsa samtidigt som man samlar in pengar till forskning och projekt om testikel- och prostatacancer. Tillsammans med supportrar, familjer, personal, sponsorer och partners vill SHL engagera och bidra till kampanjen.

– För SHL är det viktigt att ta ett samhällsansvar och vi gör Movember för att bidra i en viktig fråga. Vi har friska män på isen varje dag och vi vill se till att de och alla andra män får lyckligare, friskare och längre liv, säger Jörgen Lindgren VD för SHL i ett pressmeddelande..

– Varje dag dör män för att deras sjukdom inte upptäckts i rätt tid. Vi hockeyspelare är bra representanter för mäns hälsa och förhoppningsvis kan vi bidra till att män i större utsträckning börjar prata om sin hälsa, säger Justin Pogge, Movember team-captain Färjestad BK.

Samma roll i Brynäs kommer att innehas av rutinerade backen Jörgen Sundqvist.