Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Har SD provat att bjuda de andra partierna på lyxmiddagar?

SD säljer ju till väljarna att deras invandringspolitik ska finansiera deras politiska löften, alltså bättre välfärd, fler poliser, starkare försvar, hårdare straff, mer förbud med mera. Med andra ord, enbart genom att strypa invandringen till SD:s nivå kan partiets budgetar finansieras. Utom att stödja skattesänkningar och skattefinansierade privata välfärdsvinster.

Samtidigt är budskapet från så gott som samtliga partier i riksdagen, att de samarbetar och förhandlar inte med SD. Har SD försökt att bjuda dem på lyxmiddagar och whiskykrog? Dagens industri har ju tidigare avslöjat hur lobbyister till arbetsgivarorganisationer som Svenskt Näringsliv, Vårdföretagarna, Almega med flera uppvaktat SD-ledamöter med lyxmiddagar och annat, och fått SD att stödja deras syn på skattefinansierade privata välfärdsvinster och annat.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

SD gick ju tidigare till val på att förbjuda vinsterna. Jag kan inte tänka mig att arbetsgivarorganisationerna vill strypa konkurrenskraften och tillgången av arbetskraft och kunder genom SD:s illusion. Näringslivets lönsamhet skulle påverkas negativt.

Alltså på riktigt, är SD:s politik enbart att skylla allt på invandrarna och invandringspolitiken, sälja en falsk uppfattning av verkligheten, kalasa lyxmiddagar med näringslivets lobbyister och stödja deras antifackliga ekonomiska politiska agenda?

Pyramidspelet

Läs också:

Vi är medvetna om rötter och skandaler men röstar ändå på SD

SD hade chansen att ge mer pengar till de äldre – ni satsar hellre på höginkomsttagare

Nazismens rötter i SD hotar vår demokrati

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel