Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här tränar du

Studentguide 2013

Ego crossfit: En av Sundsvalls två crossfit-boxar. Du har tillgång till boxen dygnet runt och sex dagar i veckan är det pass – garanterat svettdrypande och grymt jobbiga. Även Raw fitness har crossfit.

Friskis & svettis: Billigaste gymmet för studenter. Har både gym och flera olika klasser. Ligger nära Coop Nacksta, så du kan stilla hungern direkt efter träning.

Klättring: Rakt över gatan från universitetet finns Sundsvall klätterklubbs klätterlokal. Har en 10-metersvägg för repklättring och boulderhall.

Pole point studio: Ett annorlunda sätt att komma i form – poledancing. Erbjuder flera olika kurser med stolar och stänger som redskap, bland annat en nybörjarkurs.

Tropical danskurser: Lär dig dansa med Tropical Sundsvall. Bachata, salsa eller kanske reaggaeton. Prova på gratis 16-18 september. Har sedan studentrabatt.