Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här tränar du

Studentguide 2013

Annons

Ego crossfit: En av Sundsvalls två crossfit-boxar. Du har tillgång till boxen dygnet runt och sex dagar i veckan är det pass – garanterat svettdrypande och grymt jobbiga. Även Raw fitness har crossfit.

Friskis & svettis: Billigaste gymmet för studenter. Har både gym och flera olika klasser. Ligger nära Coop Nacksta, så du kan stilla hungern direkt efter träning.

Klättring: Rakt över gatan från universitetet finns Sundsvall klätterklubbs klätterlokal. Har en 10-metersvägg för repklättring och boulderhall.

Pole point studio: Ett annorlunda sätt att komma i form – poledancing. Erbjuder flera olika kurser med stolar och stänger som redskap, bland annat en nybörjarkurs.

Tropical danskurser: Lär dig dansa med Tropical Sundsvall. Bachata, salsa eller kanske reaggaeton. Prova på gratis 16-18 september. Har sedan studentrabatt.