Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Haris Camo om att återförenas med Selångerspelare i HuFF: "Det vore såklart kul"

På tisdagskvällen blev det klart att Selånger drar sig ur division 2 norra.
HuFF-nyförvärvet Haris Camo kommer inte ligga på något extra för att locka ner några gamla lagkamrater till nya klubben.
– Nej, det är inte upp till mig att bestämma, men visst vore det kul om någon kom, säger han.

Det har varit turer fram och tillbaka under vintern. Spel eller inte spel för Selånger i division 2.

På tisdagskvällen kom beskedet att laget drar sig ur.

– Det är klart att det är jättetråkigt. Framför allt för grabbarna i laget och folket som jobbat med seniorlaget. Jag vet att många har krigat och jobbat hårt så det är synd för dom, säger Haris Camo, mittfältaren som lämnade Selånger för Hudiksvalls FF i december.

Läs mer: Haris Camo återvänder till Hälsingland

Haris Camo spelade två säsonger i Selånger, sedan han lämnat Hälsingland och Iggesund efter säsongen 2013. Mot slutet av sin tid i Medelpad märkte han av oroligheterna i klubben.

– Det var inget missnöja bland spelarna, där var det harmoni. Men det var besvär i klubben, fram och tillbaka, som gjorde att det inte kunde fortsätta. Det märktes av lite under min senare tid i klubben, säger Haris Camo.

Nu har 21-åringen varit HuFF:s spelare i en dryg månad. Frågan är om han tänker försöka locka någon tidigare lagkamrat ner till Hudiksvall?

– Det vore såklart kul om det kommer över något namn till HuFF, allt för att laget ska bli bättre i så fall, säger han.

Det är inget du kommer försöka pusha för lite extra?

– Nej, det är inte upp till mig att bestämma. Det låter jag Härje (Lindgren, sportansvarig i HuFF) och de andra sköta. Men behöver de min hjälp kommer jag såklart hjälpa till.

Har du kontakt med några spelare i Selånger?

– Ja, jag har haft lite kontakt. Men jag har mest kollat om det kommer bli något av med deras lag eller inte. Jag har ändå fått vänner där uppe så jag hoppas det går bra för dem.

Läs mer: Beskedet: Selånger drar sig ur tvåan

Från Hudiksvalls FF:s sida väljer man att i första hand analysera vilka spelartyper man behöver, innan man börjar försöka hugga på Selångers spelare.

– Det är inte bara att kasta sig över någon, utan vi måste se över vilka typer vi behöver så får vi se om det finns några i Selånger som skulle passa. Men jag kan inte säga den eller den spelaren. Sedan är det säkert andra föreningar som är intresserade av deras spelare, säger Härje Lindgren.

Är det några speciella spelartyper ni behöver?

– Vi har lite tunt på backar. Vi har bra spelare där, men sett till antalet är vi lite för få.

Läs mer: Haris Camo om att möta HuFF 2014: "Kan bli några tjuvknep"

Forwarden Daniel Andersson gjorde 27 mål förra säsongen och vann skytteligan i överlägsen stil. Nu står han klubblös.

Är han intressant för er?

– Jag tror nog att det är många som är efter honom, även högre upp i divisionerna. Men målskyttar är attraktiva så det är ju ett intressant namn, säger Härje Lindgren.

Enligt uppgifter från förbundet kommer Strömsberg från Tierp erbjudas den lediga platsen i division 2 Norrland.

Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik