Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Härnösands ekonomichef byter jobb – börjar på Timrå kommun i höst

Nu är det klart med Timrå kommuns nya ekonomichef. Han kommer närmast från Härnösands kommun där han är ekonomichef i dag. Det berättar kommunchef Andreaz Strömgren i ett pressmeddelande.

– Jag är otroligt nöjd med att ha rekryterat en mycket kompetent ledare till Timrå kommun, med bred erfarenhet av att med framgång leda utvecklingsarbete i offentlig och privat verksamhet, säger Andreaz Strömgren i pressmeddelandet.

Bo Glas arbetar just nu som ekonomichef i Härnösands kommun och kommer att börja sin tjänst i Timrå efter sommaren, den 14 augusti. Han har tidigare arbetat inom Teliakoncernen.

Enligt pressmeddelandet ska Bo Glas ska ansvara för är att utveckla ekonomienheten i samråd med politiken, medarbetare och kommunchef.

– Jag ser fram mot att börja jobba som ekonomichef i Timrå kommun och träffa min personal, chefer och medarbetare. Det kommer att blir ett stimulerande uppdrag då jag får vara med att fortsätta utveckla Timrå till en attraktivare kommun, säger Bo Glas i pressmeddelandet.

Läs också: Stark ekonomi i Härnösand – så mycket går kommunen plus