Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hattrick av Adam Johansson när Alnö slog Nedansjö

Adam Johansson stod för ett hattrick när Alnö besegrade Nedansjö på hemmaplan i division 4 Medelpad i fotboll med 6–0 (1–0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Erik Edström Petré 2 och Tesfalidet Elias.

– Första halvleken var ganska jämn men vi hade ändå mest bollinnehav. Nedansjö stod upp bra och försökte spela bra fotboll. I andra halvlek orkade de inte riktigt stå emot och vi kunde då göra en hel del mål. Adam gjorde tre mål, men var också mycket aktiv och delaktig i spelet, kommenterade Alnös tränare Tomas Berglund efter matchen.

Nedansjös tränare Christer Söder tyckte till om matchen:

– Resultat är missvisande då vi skulle ha lett matchen i halvtid då vi bland annat borde ha fått en straff innan deras 1-0 mål. I andra halvlek tappade vi skärpan efter deras 3-0 mål och det rann iväg. Våra bästa spelare idag var innermittfältaren Emil Palmqvist och yttermittfältaren Gustav Sahlin!.

Nedansjö har startat svagt och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Alnö har sju poäng.

Nästa gång lagen spelar i serien är tisdag 28 maj. Då möter Alnö Sidsjö-Böle på NP3 Arena 19.45. Nedansjö tar sig an Essvik hemma 19.00.