Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heavys egokalender 2015 - Lucka 1: Lekte Volvo-raggare med två utländska turister


Se även:


Lucka 2 - en jäkla massa KissLucka 3 - när Filip & Fredrik kom med Trevligt folk till BorlängeLucka 4 - Party!... eller inte, i HoforsLucka 5 - när min kompis blev filmstjärnaLucka 6 - en kaotisk livesändning från Idol-kön i RättvikLucka 7 - en massa folkrace-godis!Lucka 8 - Katterna får stålar!Lucka 9 - Jag träffade Darin och han minns sina hysteriska fans i FalunLucka 10 - när jag sjöng på fejk-after ski med Julius & BjörnLucka 11 - dom brände norska flaggan på VM-festenLucka 12 - glädje, kärlek och fest när Peace & Love återuppstodLucka 13 - Kolla! Bilen man kan grilla medLucka 14 - när jag och Svenne Rubins gjorde succévideoLucka 15 - med Trabant till rock´n´roll och veteranbilarLucka 16 - en träff med pratglada STCC-stjärnan Thed BjörkLucka 17 - totalt festkaos på ett studentflakLucka 18 - festival-mums, rockstjärnor, norrmän och vimmel på Sweden RockLucka 19 - när jag sågade Rövballebandet och fick låten "Jonas Stenkuk"Lucka 20 - när jag spelade med punkrockarna och fick smaka deras ölLucka 21 - charmiga och roliga pensionärer som vakter på Peace & Love


Det här är min ego-julkalender där jag lyfter fram det jag minns mest från 2015, i mitt jobb som nöjesmurvel på Dala-Demokraten. Det kan vara en text, ett TV-klipp eller en bild.
I dagens lucka hittar vi ett avsnitt ur "Ur spår", en TV-serie som jag var med och gjorde under VM i Falun.

Håll koll på nöjeslivet: Följ Dala-Demokraten Nöje på Facebook

Att göra TV-serien "Ur spår" var väldigt kul, men hyfsat stressigt. Jag och kollega fick diriktiven; "gör ett avsnitt varje dag, något icke-sport som händer under VM". Vi kom på den här idén, att göra en turistguidning, och det var ju bråttom. Så vi skyndade oss att göra en reklamskylt som vi satte på min Volvo 740, och Cecilia hade en kompis som kanske kände nån kompis som kände några utländska turister.

Efter några telefonsamtal nappade de här två som ni ser i klippet. Vi hade aldrig träffat dem innan, och jag vet fortfarande inte om de egentligen fattade vad vi höll på med. Men de verkade glada, även efteråt, och jag träffade en av dem på stan senare under veckan, och han hejade och såg fortfarande glad ut.

Enda som kom till skada under inspelningen var en lykta fram på Volvon, men det lagades enkelt med silvertejp.