Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Helen Sjöholm återvänder till Skule och tar med sig Magnus Carlson – se hennes hälsning här

Artikel 5 av 8
Sommaren på Skule Naturscen 2018
Visa alla artiklar

Nöjessommaren i Skule fortsätter att växa. Nu är det klart att Helen Sjöholm, Magnus Carlson och Nordiska Kammarorkestern förenas för en kväll.
– Jag får återvända till scenen där allting började för mig, säger Helen Sjöholm i en videohälsning.

Hon är en av Sveriges mest rosade sångerska och skådespelarska som blivit flerfaldigt belönad med bland annat Guldmasken och Grammis-priset. Nu kommer Sundsvalls egna Helen Sjöholm tillsammans med Weeping Willows frontman Magnus Carlson att stå för en stämningsfull konsert på Skule Naturscen i sensommar.

– Det kommer att bli hel fantastiskt, jag ser så fram emot det här, säger Helen Sjöholm i en videohälsning.

Den 19 augusti är datumet för spelningen och konserten kommer att bjuda på klassiska poplåtar, eller som Magnus och Helen uttryckt det: ”Låtar från pojk- och flickrummet”.

– Från första till sista låt vågar vi utlova underbara tolkningar av bland andra Depeche Mode, Nick Cave, Peter Gabriel, Coldplay och David Bowie, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

TV: Se Helen Sjöholms hälsning inför Skule-spelningen

Utöver Helen och Magnus kommer även Nordiska Kammarorkestern att medverka under ledning av dirigent Hans Ek.

– För första gången i Skule Naturscens historia uppträder en professionell kammarorkester i, vad vi tror och hoppas blir, en pampig säsongsavslutning för Skule Naturscens musiksommar 2018, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps klockan 09.00 torsdagen den 29 mars.