Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heliås skola får anmärkningar

Heliås skola i Njurunda fick flera anmärkningar när Arbetsmiljöverket gjorde en kontroll. Bland annat slog man ner på avsaknad av företagshälsovård.

Den 3 november fick Heliås skola i Njurunda besök av arbetsmiljöverket. Vid den efterföljande inspektionen uppdagades flera brister på skolan som verket nu vill ha besked om hur de ska åtgärdas. Sammanlagt var det hela sex punkter som man slog ner på.

Bristerna gällde bland annat saker som buller i matsalen och avsaknaden av rutiner för arbetsmiljöarbetet. Det saknades också en arbetsmiljöpolicy på arbetsplatsen och rutiner för rapportering av ohälsa och olycksfall. Dessutom fanns inget avtal med en företagshälsovård.

Nu ska Heliås Utbildnings AB före den 1 februari 2009 informera Arbetsmiljöverket om vad man gjort för att åtgärda de brister som uppdagades vid inspektionen.