Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Henrik Zetterberg avgjorde nattens match med sitt 2-0 mål i sista perioden

Buffalos målvakt Robin Lehner storspelade mot Detroit och höll tätt i drygt två perioder trots en enorm anstormning från Detroit spelarna.

Annons

Det var först efter 12.01 i sista perioden som bortalaget Detroit fick hål på Robin Lehner. Detta genom ett avslut av Dylan Larkin. När matchuret stod på 17.09 kunde Henrik Zetterberg göra det så viktiga 2-0 målet som avgjorde matchen.

Henrik Zetterberg gled ner bakom Buffalos spelare och fick en smörpassning av Dylan Larkin. Zetterberg kom fri med målvakten och höll inne skottet och fick ner Robin Lehner som rundades av Zetterberg, som sedan kunde raka in pucken i öppet mål. Hans nionde mål denna säsong i NHL.

Sedan blev det till slut 3-0 efter mål öppen kasse. Detta efter att Buffalo tagit ut målvakten i slutet av matchen. Detroit vann skotten med 45 – 19.

Målvakten Linus Ullmark som gjort många bra matchen för Buffalo var inte upptagen i nattens laguppställning.

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!