Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hockeyallsvenska matcher får nya starttider– på grund av VM-kvalet

Fredagens hockeyallsvenska matcher flyttas till följd av fotbollens VM-kval. Istället för den vanliga tiden 19.00 spelas matcherna klockan 18.30. Detta efter förslag från klubbarna, uppger Timrå IK:s klubbchef Jörgen Wahlberg för Hockeypuls.

På fredagen spelas tre hockeyallsvenska matcher runtom i landet. Den vanliga starttiden brukar vara klockan 19.00, men på fredagen börjar de en halvtimme tidigare.

Detta på grund av den viktiga VM-kvalmatchen mellan Sverige och Italien, som börjar klockan 20.45 på fredag.

"Klubbarna lade ett förslag till C More och Hockeyallsvenskan om att alla matcher skulle starta 18.30 på grund av fotbollen och så blev det." säger Jörgen Wahlberg, klubbchef i Timrå IK i ett sms till Hockeypuls.

De matcher som berörs av den nya starttiden är Västerviks IK–IK Pantern, Timrå IK–Tingsryd AIF och IF Björklöven–IF Troja/Ljungby.

För Plus-kunder: Timrå IK:s kamp mot klockan – Lavoie reser med laget till Uppsala: "Kan bli en bonus"

För Plus-kunder: Tredje raka förlusten för Västervik: "Vi är rädda på isen"

För Plus-kunder: Fyra spelare på landslagsuppdrag – så stuvar Timrå IK om på isen

För Plus-kunder: Endast 13 skott på mål och stundtals utspelade - ändå var Björklövens tränare nöjd: "Det var vår gameplan"

Gilla Hockeypuls på Facebook

Följ Hockeypuls på Twitter

Adam Johansson: "Titta här alla hockeyälskare – nu börjar Hockeypuls nya resa"