Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Backen Tommy Enström lämnar Sundsvall – återvänder till Modo

/

Sundsvalls back Tommy Enström fortsätter i HockeyAllsvenskan. Han återvänder till Modo, klubben han representerade i både J16, J18 och Elitserien innan han lämnade 2006.
– Väldigt roligt att en kille med bakgrund i klubben och med stort Modo-hjärta nu vänder hemåt, säger Modo Hockeys Per Svartvadet om nyförvärvet.

Annons

29-årige backen Tommy Enström har Höga Kusten Hockey som moderklubb. Han representerade Modo mellan 2001 och 2006, och spelade då i både J16, J18 och Elitserien. Efter att ha blivit utlånad till Sundsvall första gången säsongen 2005/06 har han spelat både i HockeyAllsvenskan och SHL, och representerat bland annat Leksand och Rögle. Han återvände till Sundsvall Hockey säsongen 2013/14, och gjorde åtta poäng på tio matcher i kvalserien och 17 poäng i HockeyAllsvenskan för laget den gångna säsongen.

Nu återvänder han till klubben där han spenderade sina juniorår.

– Väldigt roligt att en kille med bakgrund i klubben och med stort Modo-hjärta nu vänder hemåt. Enström har en offensiv spelstil och kommer att passa in bra i Modo Hockey och det sätt vi vill spela den kommande säsongen, säger Modo Hockeys Per Svartvadet till klubbens hemsida.

– Tommy har stor rutin från spel i HockeyAllsvenskan där både hans offensiva spelstil som back samt stora inställning kommer bli en tillgång för Modo Hockey. Han är även en god skridskoåkare som kan leverera ett bra förstapass.

LÄS OCKSÅ:

Första nyförvärvet klart för Sundsvall Hockey – poängstark forward återvänder

Första spelaren klar – nyckelspelaren stannar i Sundsvall Hockey: "Trivs bra"

Mer läsning

Annons