Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Center förlänger med Timrå IK: "En stor tillgång"

Förra säsongen blev till stora delar spoilerad på grund av skador för Johan Johnsson. Nu har han förlängt sitt kontrakt med Timrå IK i ett år till. – Jag tycker att det finns mycket hockey i honom som vi tyvärr inte fick se ifjol, men en Johan Johnsson utan skador är en stor tillgång för laget, säger sportchef Kent Norberg i ett pressmeddelande.

Annons

Johan Johnsson stannar i Timrå IK i minst en säsong till.

Johan Johnsson kom till Timrå IK inför förra säsongen från HV71:s organisation, där han bland annat haft Roger Forsberg som tränare, men succén uteblev för den nu 23-årige centern. Det blev bara 32 grundseriematcher och elva poäng för Johnsson efter stora skadebekymmer.

Nu står det klart att det blir en fortsättning i Timrås röda och vita tröjor. Under tisdagen offentliggjorde klubben att centern skrivit på ett kontrakt över den kommande säsongen.

– Johan är även han sugen på revansch efter att ha fått fjolårssäsongen spolierad av skador. Jag tycker att det finns mycket hockey i honom som vi tyvärr inte fick se ifjol, men en Johan Johnsson utan skador är en stor tillgång för laget och jag hoppas både för honom själv och för laget att han får vara skadefri under den kommande säsongen, säger Kent Norberg i ett pressmeddelande.

Mer läsning

Annons