Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter Dahlén och Pettersson – här är juniorerna som kan slå sig in i Timrå IK:s A-lag

Jonathan Dahlén och Elias Pettersson har slagit sig in i A-laget och imponerat. Nu står nya spelare på kö för att ta chansen. Här är spelarna i Timrå IK som är närmast A-laget just nu.

Annons

Läs också: Jonathan Dahlén grillas av NHL-klubbarna

Flera spelare födda 1997 kämpar just nu för att ta en plats i Timrå IK:s A-lag till den kommande säsongen.

– Spelarna som i dagsläget ligger närmast A-laget och som nu kör barmarksträningen tillsammans med A-lagstruppen är, Filip Fällman, Marcus Hardegård, Anton Kalte, Marcus Jernberg, Theo Bergström, William Erenrot, Jesper Wiberg, Gustav Andersson och Simon Sjöberg, säger Timråtränaren Henrik Stridh till klubbens hemsida.

Jonathan Dahlén slog igenom i Hockeyallsvenskan förra säsongen.

Stridh, som även sportansvarig för juniorerna, fortsätter:

- I augusti kommer även målvakten Viktor Brattström och backen Simon Sandström, 2 nya juniorer födda -97, vilja vara med och kriga om en plats i A-laget.

Under försäsongen kommer flera av spelarna även att få chansen att matcha med A-laget.

- Några av dessa killar kommer vi få se redan i augusti i någon av A-lagets träningsmatcher. De tränar på bra just nu och vem som ligger närmast får vi se i augusti. Det gäller för dessa killar att göra en riktigt bra sommar för skillnaden hockeymässigt är så liten att en riktigt bra sommar kan bli avgörande, säger Henrik Stridh till timraik.se.

– Även om vi haft några tuffa ekonomiska år så har vi haft fullt fokus på våra juniorer och sett till att ge dem en så bra utbildning som möjligt. Utöver de ovanstående namnen har vi flera guldkorn i årgångarna -98, -99, och -00 som vill ta steget upp, fortsätter han.

Mer läsning