Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nedsläpp

IF Björklöven–Timrå IK, T3 Center, 19.00.

Annons

Läget i laget

Centern Johan Johnsson går fortfarande skadad. Saknas gör även backen Jens Westin som fick en smäll mot överkroppen mot Asplöven och missar mötet borta mot Löven.

Tränarsnack

– Vi måste ta tag i de bitar som inte alls var bra mot Leksand. Framför allt var vi inte nöjda med inledningen, vi måste komma ut mycket starkare i inledningen av matcherna och det här har vi pratat igenom. Björklöven är ett skickligt lag som spelar med bra rörlighet. Vi måste få stopp på dem i anfallszon och använda lite kroppen mer, säger Jens Öhman.

Notera att ...

... Färjestadslånet Victor Ejdsell, (född 1995) debuterar mot Björklöven. En stor och stark forward som Timråledningen hoppas kommer in med energi.

... Björklöven vann med 5–2 när lagen möttes i Timrå Isstadion i Timrås hemmapremiär. Då hade William Quist en trevlig afton med ett mål och tre assist. Quist som saknades senast när Löven föll hemma med 2–1 efter straffar.

... Björklöven gjorde nyligen klart med kanadicken och forwarden Brock Trotter, som den senaste säsongen spelade i KHL med Medvescak Zagreb och Dinamo Riga.

Mer läsning

Annons