Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sanny njöt på läktaren — och blir Timrå trogen

Placerad på läktaren i går mot Ukraina.
Men nöjd med både blågult och klubbtillhörighet.
— Jag har skrivit på ett år till för Timrå och håller lika bra form som i slutspelet, menar Timråbacken Sanny Lindström.

Annons
Bara sju backar fick plats i den svenska truppen till VM-premiären mot Ukraina. Sanny Lindström var nummer åtta, något som han inte misströstade över.
Jag visste förutsättningarna och är bara glad över att vara här. Samtidigt gäller det att hålla sig skärpt om det skulle bli någon skada eller dylikt längre fram.
Då måste jag ta tillvara på chansen om den kommer.
Sanny tror stenhårt på Tre Kronor i detta VM.
Om vi spelar som mot Slovakien i VM-genrepet, alltså starkt defensivt och tar till vara på chanserna, kan jag se Sverige som ett guldlag. Vi ska inte vinna några matcher med 65 eller liknande.
Stockholmaren Sanny blir allt mer en riktig timråit. I dagarna förlängde han sitt kontrakt med TIK i ytterligare ett år.
Jag hade ett år kvar sedan tidigare, men valde att förlänga kontraktet ytterligare. Jag och tjejen trivs väldigt bra och jag har ingen lust att dra tillbaka till Stockholm igen.
Tempot är lite lugnare i Sundsvall-Timrå. Något jag trivs förträffligt med.
Förträffligt trivs Sanny även på svenskhotellet Alpenkönig Tirol i närheten av skidmetropolen Seefeld. Det sägs annars att svenskarna bor på en alptopp...
Det finaste hotellet som jag bott på. Här skulle man kunna bli en väldigt harmonisk människa, men då krävs det också en hel del slantar, skrattar Sanny.
Petad och uppskickad på läktaren. Ändå världsmästarglad. Tänk om alla gillade den gul-blå dräkten lika mycket som Sanny Lindström ...

Mer läsning

Annons