Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stort intresse för Timrå IK inför premiären – så många årskort har föreningen sålt: "Alla pratar om Timrå"

Timrå IK är heta. I alla fall om man ska tolka årskortsförsäljningen rätt. "Vi kommer slå förra årets siffror med rätt mycket", säger Patrik Bylund.

Annons

Patrik Bylund är marknadsansvarig i Timrå IK.

Förra året såldes totalt 1050 årskort.

En siffra som kommer slås med råge i år.

– Just nu har vi kanske 15 årskort kvar att sälja tills vi når upp till den siffran, så det kommer vi att slå nästa vecka, säger patrik Bylund, marknadsansvarig på Timrå IK.

Han säger att föreningen förväntas sälja en hel del årskort till i och med att många kommer alldeles innan säsongen drar i gång. Men det är inte bara på biljettsidan som det går bra för Timrå IK. Alla restaurangplatser inför säsongens derbyn mot Modo är redan utsålda och nu letar föreningen efter fler lokaler att kunna servera i.

– Det märks att det är ett stort drag just nu. Enligt mina kollegor har det inte varit så här sedan elitserietiden, säger han.

Patrik Bylund kom in i Timrå IK slutet av förra säsongen och har fått en intensiv början på den här säsongen.

– Det känns roligt att få vara med från starten, säger han.

Inför säsongspremiären har även läktaren målats om. Det är nymålat vid ståplatserna och väggen bakom som tidigare var trasig har lagats och målats även den.

Dessutom byggs en ny inglasad loge på balkongen och en loge med bastu och relax som hoppas stå klar inför säsongen drar i gång.

– Det pratas mycket om Timrå och det byggs upp förväntningar och förhoppningar på laget. Det är rikigt roligt att det är så stort intresse för det här laget och jag tror att det kommer bli en väldigt spännande säsong, säger Patrik Bylund.

Timrå IK kommer även att arrangera "hockeyluncher" i restaurangen den här säsongen. Tränare och spelare kommer bjudas in och berätta om känslan i laget och hur läget är just då.

– Jag har stora förhoppningar på det, jag tror att det kommer att uppskattas, säger Patrik Bylund.

Mer läsning

Annons