Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Upprört i toppmötet efter tackling på stjärnan: "Den är ful som satan"

AIK:s skyttekung Anton Holm sänktes med en knätackling och blev liggande i toppmötet med Timrå – men det blev ingen utvisning. I periodpausen sågades domarens beslut av AIK-backen Eric Norin.
– Den är ful som satan, säger han i en pausintervju i arenan.

Annons

Hockeynyheter direkt i din mobil:

► Hockeypuls på App Store

► Hockeypuls på Google Play

Hugo Enock delade ut tacklingen på Anton Holm. Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

AIK-forwarden Anton Holm tacklades hårt av Timrås back Hugo Enock i toppmötet lagen emellan på Hovet i Stockholm. Serieledande Timrå gästade tabelltvåan AIK, som hade ledningen med 4–2 vid tillfället – och det hade varit upprört och heta känslor från båda lagen dessförrinnan.

Det blev inte lugnare av tacklingen från Enock. Men efter en längre stunds diskussion mellan huvuddomaren Christoffer Holm och hans linjedomare, där de även kunde se reprisen av tacklingen varvas på jumbotronen ovanför, utdömdes ingen utvisning för tacklingen.

Något som AIK-spelarna hade en hel del synpunkter på. Anton Holm kunde spela vidare, men i pausintervjun inne i arenan sågade hans lagkamrat Eric Norin domslutet.

– Tacklingen är ful som satan, domaren står en meter ifrån men domarna hatar ju oss, säger Eric Norin.

Andra perioden avslutades med ett stort slagsmål efter att AIK:s Max Lindholm gett sig på Timråstjärnan Jonathan Dahlén bakifrån, efter en cross-checking på en AIK-spelare.

Matchen pågår och du som är pluskund kan följa den här .

Gilla Hockeypuls på Facebook

Följ Hockeypuls på Twitter

Mer läsning

Annons