Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hockeypuls podcast #54: Dahlén + Timrå IK = sant?

 
Hockeypuls podcast
Visa alla artiklar

77 minuter – bara om Timrå IK.

Hockeypuls podcast bjuder in reportern Jennifer Engström, tränaren Fredrik Andersson och stjärnforwarden Jens Lööke för att bjuda på ett fullmatat Timråmagasin.

Givetvis blir det fokus på silly season då vi dissekerar lagbygget, funderar över vilka spelare som kan stanna och värvas utifrån samt varför inte en enda lirare presenterats ännu.

– Det brukar "Nubben" vilja visa först, säger Engström.

En stor dos av rubrikernas man Jonathan Dahlén finns med i podden då Andersson, Lööke och Engström pratar om möjligheterna att han stannar i Timrå IK. Samt varför det lär dröja innan ett slutgiltigt besked kommer.

Fredrik Andersson får lista vilka spelartyper han önskar i Timrå IK och hur han ser på Sebastian Ohlssons infekterade övergång till Modo.

– Jag blev besviken.

Jens Lööke bjuder på en ärlig intervju om hur tankarna går inför nästa säsong och varför Timrå IK ligger väldigt, väldigt bra till. Han berättar även vad han önskar av klubben nästa vinter.

Det – och mycket mer om Timrå – i avsnitt 54 av Hockepuls podcast.

Vill du lyssna på podden här? Klicka play på spelaren nedan:

Lyssna på Hockeypuls podcast: AcastItunesSpotify

Podden finns där poddar finns (iTunes, Acast, Spotify osv). Du kan även lyssna på podden i spelaren ovan.

För funderingar, tips eller frågor: Mejla adam.johansson@mittmedia.se.