Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höjda p-avgifter med 600 kronor – livspusslet blev genast mycket svårare

Tack, Sundsvalls kommun! Jag bor en och en halv mil utanför Sundsvall och arbetar i stan. Jag är ensamstående med två barn och är starkt beroende av min bil för att klara vardagens alla bestyr.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Som ensamstående har jag sedan tidigare svårt att få både ekonomi och tid att gå ihop. Inte blir det lättare för att parkeringsavgifterna höjs från 200 till 800 kronor i månaden, det vill säga en reallönesänkning med 600 kronor i månaden. Allt det här för att styra trafiken så det blir mer omsättning på parkeringsplatserna och för att få in penar till drift och underhåll.

För Plus-kunder: P-avgifterna höjs – nu öppnar bröderna ny parkering i centrala Sundsvall: "Bra timing"

Miljön är naturligtvis också viktig. Tydligen är det viktigare än att vi som jobbar ska få ihop livspusslet. Kommer kommunen nu se till att det finns möjlighet att ha barnen på fritids längre än till klockan 17.30? Återigen, tack, Sundsvalls kommun!

Besviken pusselläggare

Läs även:

Orimliga prishöjningar på parkeringar i centrum – alla kan väl inte bo i Stenstan?

Laddplatserna är inte en parkeringsplats – jag ställer mig inte framför pumpen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel