Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon blir ny chef för SVT Västernorrland: "Har ett driv att möta publiken"

Carola Isaksson blir ny redaktionschef för SVT Nyheter Västernorrland, efter Helena Nyman som återvänt till Mittmedia som chefredaktör för Arbetarbladet.

Annons

Carola Isaksson kommer närmast från ett jobb på SVT som projektledare för meänkieli och samiska produktioner samt som personalansvarig chef för SVT Sapmi i Kiruna.

– Det här känns väldigt bra. Med Carola Isaksson får vi en person med chefserfarenhet som har en gedigen publicistisk kunskap. Och som dessutom har ett genuint driv att möta publiken på de digitala plattformarna, säger Anna Werkström administrativ chef för SVT Nord, till SVT Nyheter Västernorrland.

Carola Isaksson tillträder sin nya tjänst i mitten av juni.

Det var den 28 januari som det stod klart att Helena Nyman lämnar sin tjänst som ansvarig utgivare för redaktionen. Hon återvänder till Arbetarbladet i Gävle, där hon arbetade i över 25 år.

■■ För mer nyheter från Ångermanland varje dag – följ Allehanda.se på Facebook.