Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hotade hyresvärd i tvättstuga

För två månader sedan fälldes mannen för misshandel av sin hyresvärd i Sundsvalls tingsrätt. Nu är han polisanmäld ingen för olaga hot mot samma person.

Den 65-årige mannen blev fälld i Sundsvalls tingsrätt den 2 oktober i år. Då var det misshandel och hemfridsbrott som rätten fann mannen skyldig till. Påföljden blev villkorlig dom och 50 timmars samhällstjänst. Nu har han blivit polisanmäld igen.

"Jag ska ordna någon som tar hand om dig" ska 65-åringen ha sagt till hyresvärden samtidigt som han knuffade upp honom mot väggen. Händelsen ska ha utspelat sig i tvättstugan där hyresvärden stod och diskuterade nästa års hyror med en annan hyresgäst. Enligt polisanmälan kom 65-åringen då in i tvättstugan och hotade mannen som han tidigare varit i bråk med. Det hela skedde vid fyratiden på måndagseftermiddagen och det misstänkta brottet rubriceras av polisen som olaga hot.