Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Housestjärnan Otto Knows klar för Yran – tre nya namn släppta

Storsjöyran släpper ytterligare tre artister. Otto Knows, Dada life och Joy är nu klara för sommarens festival.

Otto Knows upptäcktes av ingen mindre än Sebastian Ingrosso, känd från Swedish house mafia. Sedan han slog igenom 2010 har han hunnit släppa flera hits. Bland annat "Dying for you", "Next to me" och "Million voices" – alla med flera miljoner lyssningar på Spotify och med placeringar på flera av världens topplistor.

Otto Knows kommer att spela i Badhusparken under fredagsnatten.

Dada life består av Olle Cornéer och Stefan Engblom. Genom åren har dj- och producentparet levererat hyllade remixer och egna alster. Duon har spelat på flera stora festivalen och har dessutom värmt upp inför storheter som Tiësto.

Rapparen Joy tog Sverige med storm när hon uppträde under P3 Guldgalans efterfest 2014. Med låtar som "Kattliv", "Jag har änte gjort nått" och nu senast "Du är så vacker och så äls" har hon fått en självklar plats inom svensk hiphop.

Senast i julas spelade Joy tillsammans med Far & Son:s Frej Larsson på Marité i Östersund.

Klara artister och band till Storsjöyran 2016 sedan tidigare är bland andra Van Morrison, Refused, Titiyo, Lars Winnerbäck och Miriam Bryant.

Lyssna på artisterna som spelar på Storsjöyran här

Läs också:

Van Morrison spelar på Storsjöyran

Legendariska rockbandet Refused klara för Storsjöyran