Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hudiksvalls FF fortsätter att värva – försvarsspelare från IFK Timrå klar

Hudiksvalls FF fortsätter att förstärka inför kommande säsong.
Nu värvas 22-årige Ridwan Beyan in från IFK Timrå.
– En löpstark, teknisk back med bra spelförståelse, säger Härje Lindgren, sportansvarig i klubben.

Hudiksvalls FF har länge varit på jakt efter förstärkningar i backlinjen sedan många spelare av olika anledningar försvunnit. Och nu har klubben fått napp.

– Antalet försvarsspelare har varit lite för få. Vi har funderat på Ridwan under en längre tid och nu ville han också komma till oss, säger Härje Lindgren.

LÄS MER: Nu har skyttekungen bestämt sig om framtiden: "Jag tror på Huff"

Kontraktet är skrivet på ett år. Ridwan Beyan kommer från spel med IFK Timrå i division 3. Tidigare klubbar är Selånger och GIF Sundsvall.

22-årigen har mestadels spelat ytterback i sina tidigare lag och kan ses som en ersättare för den tidigare så nyttige Siksten Kasimir som lagt skorna på hyllan.

– Han är en löpstark, teknisk back med bra spelförståelse. Han kommer att passa bra in i vår organisation,

2015 slutade för andra året i rad Hudiksvalls FF tvåa i division 2 Norrland. Och inför säsongen har spelaromsättningen varit stor.

Beyan blir klubbens sjunde nyförvärv.

Transferfönstret stänger den 31 mars.

Och frågan är om det är färdigvärvat för HuFF?

– Om det dyker upp något och vi kan lösa det kan vi titta på möjligheten. Men vi tycker annars att vi sitter ganska bra just nu under de förutsättningar som är, säger Härje Lindgren.

Hudiksvalls FF har hittills spelat fyra träningsmatcher. På skärtorsdagen väntar Ånge hemma på Glysis konstgräs och sedan den 28 mars kvartsfinal i DM.

LÄS MER: Hudiksvalls FF räckte inte till mot Sandviken: "Vill inte prata bort 1–5"