Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hund nosade upp narkotika i källarförråd

När 27-åringen skulle tas in till förhör upptäckte patrullen att han var narkotikapåverkad. Beslut togs om husrannsakan och då nosade polishunden upp mängder av hasch i ett källarförråd.

"Ta tillbaka anmälan annars slår jag dig", det ska 27-åringen ha sagt till en 33-årig Bredsandsbo och för det skulle han hämtas in till förhör. När polispatrullen vid 21-tiden på onsdagskvällen kom till mannens adress i Bredsand visade det sig att han var narkotikapåverkad och det luktade hasch i lägenheten. Åklagaren tog då beslut om husrannsakan och en polishund sökte igenom bostaden. Där hittades pipor och en mindre mängd hasch.

Men hunden letade även vidare i källaren och i ett av förråden så gav sökandet resultat. I en transportförpackning till ett tält hittades 3 hekto hasch vilket ledde till att 27-åringen greps och senare anhölls, misstänkt för narkotikabrott av normalgraden. Dessutom är han misstänkt för övergrepp i rättssak eftersom han dagen innan hotade 33-åringen.