Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur man korsar bron lämnas till fantasin

Har man nått vägs ände på Parkavdelningen? Under sommaren har avloppsledningen över Sidsjöbäcken vid Paviljongvägen byts ut. Till min glädje har det byggts en gångbro ovanpå avloppsledningen. Och som det ser ut skulle en gångväg göras i ordning under själva bron. Jag trodde man skulle slippa korsa den livligt trafikerade Paviljongvägen både när man går ut med hunden eller åker skidor till Sidsjöområdet. Men tydligen har visionerna tagit slut. På östra sidan av gångbron reser sig en brant lerig (eller isig hal) slänt. Tillfarten till gångbron och gångvägen är klar på den västra sidan men det saknas ca 20 meter under själva bron. Tanken med en bro är väl att man skall kunna gå över den? Fysiskt vill säga.

Nu kan jag bara fantisera om hur bra det varit ifall man gjort en tillfart från stigen nerifrån Fagerdal på östra sidan och färdigställt gångvägen under bron.

Rulle (65)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel