Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur tänker ni – ska vi vårda våra anhöriga hemma?

Med anledning av Plus-artikeln Miljonsatsning på pensionärer i Sundsvall stoppas – skjuts upp efter oenighet: "Sorgligt", ST 30/10.

Låt oss inte fatta beslut i blindo, säger Stefan Falk (L) i artikeln om att miljonsatsningen på äldrevården stoppades. I kommunens basverksamhet ingår väl fortfarande pengar till vård, skola och omsorg?

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Är det så att L- och M-politikerna vill att anhöriga skall vårda hemma till slutet? Det blir billigt men varken bra eller humant. Besvikelsen över oppositionen är stor - hur tänker ni egentligen? Bristfälligt beslutsunderlag kan ni ju hävda hur länge som helst. Ja, inte vinner ni några röster på detta – tvärtom vill jag påstå. Vad vill oppositionen satsa på som skulle vara bättre än en satsning på äldrevården?

Vi som behöver äldrevård i dag är inte hjälpta av Liberalernas visioner som beskrevs i ST 6/11 under Ordet fritt av Catrin Eliasson.

AKE

Läs också:

En helt vanlig dag inom äldreomsorgen i Sundsvall

Jag tar hellre en varm hand än en dator när jag blir dement

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel