Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hussein Sadegi poängräddare för Torpshammar mot Essvik

Essviks Max Mårdstam gjorde 1–0 i första halvlek hemma mot Torpshammar i division 4 Medelpad herr. I andra halvlek jobbade sig Torpshammar in i matchen, och kvitterade genom Hussein Sadegi. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1.

– Säsongens sista match och fint väder. Det var upplagt för en bra avslutning hemma på vallen, tyvärr bjuder vi inte upp och vi spelar inte vår bästa fotboll. I första är det mycket kamp och en del felpass från vår sida. Vi skapar ändå några farliga chanser och sätter också 1–0. I andra gör vi några byten och lite bättre fart på match. Tyvärr är vi för dåliga sista tredjedelen och missar sista passen. Torpshammar skapar också tryck i slutet och vi kan inte få bort bollen och de kvitterar på tilläggstid. Nu är det bara att analysera säsongen och räta ut våra frågetecken. Förhoppningsvis kan vi komma ut starkare till nästa säsong, kommenterade Essviks assisterande tränare Mårten Gräntz.

Resultaten i sista omgången innebär att Essvik slutar på fjärde plats och Torpshammar på nionde plats.