Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Huvudrollsinnehavare i "Odödliga" har Guldbaggenominerats – filmen inspelad i Västernorrland

Filip Berg är nominerad till Guldbagge för bästa manliga huvudroll för rollen som Isak i filmen "Odödliga".

Annons

Filmen som har samproducerats av Film Västernorrland hade biopremiär 21 augusti och är huvudsakligen inspelad i Kramfors, Sollefteå, Sundsvall och Stockholm. Kramforssonen Andreas Öhman står för manus och regi.

Filip Berg är född 1986 i Stockholm. Han har gått Adolf Fredriks musikklasser och har medverkat i flertalet tv-serier och långfilmer. Filip Bergs första filmroll var i Ondskan (2003) i regi av Mikael Håfström och han har därefter medverkat i Hip hip hora (2004), Stockholm Stories (2014), Beck – Rum 302 (2014), Blå ögon (2014) och i den kommande långfilmen En man som heter Ove (2015).

Den kvinnliga huvudrollen spelas av Madeleine Martin (Em). I övriga roller medverkar bland andra Kristoffer Berglund (Sollefteå), Lars T Johansson (Härnösand), Stena Westergren och Kristina Westergren (Nyland).

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter