Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I skarpt läge levererade sjukvården som allra mest

Måhända är vården i dag som två paralleller, där den ena haltar men den andra är utomordentligt väl fungerande.

I mitt fall som cancerpatient på lungmottagningen under pågående behandling kan jag inte vara annat än imponerad och oändligt tacksam över den fantastiska sjukvård jag nu erfar. Det vårdteam jag möter genomsyras av ett komplett samarbete där jag känner mig helt trygg. Jag vet att jag behandlas med det bästa man för dagen har att erbjuda. Tyvärr går inte allt att bota ännu, men vetskapen att man gör sitt yttersta är för mig gott nog. Forskningen gör allt eftersom nya rön och hoppet står till nya framgångar i detta ständigt pågående arbete.

En stor eloge till det team jag har omkring mig – läkare, sköterskor och övriga. De är alla undantagslöst skickliga, kunniga, tydliga, lyhörda och empatiska. Jag har som patient en kontaktsköterska tillgänglig närhelst jag önskar. Uppföljningen är i alla delar samstämmiga med mina behov och önskningar.

Lisa för själen

Läs också:

Befarad skräckupplevelse gick smärtfritt – en stor kram till personalen på Sundsvalls sjukhus

► Prio ett måste vara att behålla befintlig vårdpersonal

► Personalen som sov över i snökaoset är hjältar – vi på golvet är landstingets kapital

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel