Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IFK Timrå äntligen segrare igen efter vinst mot Friska Viljor

Efter fem matcher utan seger i division 2 Norrland herr i fotboll kunde IFK Timrå till slut ta tre poäng igen. Laget vann på bortaplan mot Friska Viljor, med 3–2 (3–2).

– En helt sanslös seger där vi visar på en sådan otrolig moral när vi åker upp med tolv man varav några med skadekänningar och vinner mot Friska Viljor med 2-3. Vi följer vår gameplan och gör tre snabba mål men Friska Viljor kommer tillbaka med två mål innan halvtid. I andra halvlek krigar vi och tar hem tre poäng. Helt sanslöst, saknar ord. Svårt att beskriva lättnaden men laget har förtjänat detta efter den vår vi gått igenom tillsammans. Att jobba hårt tillsammans ger resultat framförallt under svåra stunder. Sommaruppehållet kommer lägligt och denna känsla kommer vi gå in i hösten med och komma starka tillbaka, tyckte IFK Timrås tränare Robert Englund, efter matchen.

IFK Timrå tog alltså ledningen före paus och Friska Viljor lyckades inte resa sig. Andra halvlek blev mållös.

Hemmalagets båda mål gjordes av Rasmus Bergström, medan Bamekee Toure 2 och Axel Näsholm gjorde gästernas mål.

För IFK Timrå gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Friska Viljor är på andra plats.

I nästa omgång har IFK Timrå IFK Östersund borta på Jämtkraft Arena, onsdag 7 augusti 19.30.