Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IFK Timrå förlorade med uddamålet borta mot Piteå

En jämn match slutade till slut med förlust för IFK Timrå, som föll på bortaplan i division 2 Norrland i fotboll mot Piteå på söndagen. 5–4 (2–1) slutade matchen.

– Fullständig ridå. Vi vänder matchen från ett 2-0 underläge till en 3-2 ledning. Tyvärr släpper vi in 3-3 nästan direkt efter vårt ledningsmål men efter det har vi tre rena frilägen att avgöra matchen men det är som förgjort. Piteå gör sedan 4-3 på ett individuellt misstag och sen kommer också 5-3 på en straff i 91:a minuten när vi går framåt. Känslan efter matchen är på gränsen till hjärtskärande, kommenterade IFK Timrås tränare Robert Englund efter matchen.

Gustav Rönnbäck Wallin 2, Justice Tetteh Komey 2 och Glorie Kabundu gjorde Piteås mål, medan Oskar Nordlund 2, Musa Angayeva och Bamekee Pino Toure stod för gästernas målgörande.

Piteå ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan IFK Timrå är på nionde plats.

Nästa motstånd för IFK Timrå är Umeå FC. Lagen möts lördag 8 juni 16.00 på Timrå IP.