Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inbrott och stöld från bostad i Indal anmäld – hände när ägaren var borta på resa

Under torsdagsmorgonen har ett inbrott och en stöld från ett garage i Indal anmälts till polisen. Bland annat har en bil stulits, vilket polisen tror är en bil som brann i Kovland för en vecka sedan.

Det var när fastighetsägaren kom hem efter en längre resa som han upptäckte inbrottet och stölden. Brottstiden är någon gång mellan 12 och 27 december.

Okända gärningspersoner har stulit en personbil som stod parkerad utanför fastigheten. Enligt polisen är bilen sannolikt den bil som anmäldes brinna vid 23.30 den 21 december, i Kovland.

Inbrottstjuvarna ska ha brutit sig in i garaget och förutom bilen saknas en crossmotorcykel, ett elverk och andra biltillbehör.

Det totala godsvärdet för de stulna prylarna är strax över 40 000 kronor.

Det finns ännu ingen misstänkt för brottet.

Polisen eftersöker tips som kan sättas i samband med stölden och bilbranden. Har man det kan man ringa dem på telefonnummer 114 14.