Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inbrottsvåg i Timrå

En våg av inbrott drabbade centrala Timrå under natten mot torsdagen. Tjuvarna tycks helt ha inriktat sig på att hitta pengar.

Hos LP-kontakten på Södra Köpmangatan 11 B försökte man först ta sig in genom entrén på framsidan. När det misslyckades bände man upp dörren på gaveln. Ungefär 200 kronor i mynt stals.

Inte långt därifrån bröt sig tjuven in hos begravningsbyrån Fonus, men det är oklart om något stals från de genomsökta lokalerna.

Nollans Macka på Banérgatan blev av med en växelkassa på 175 kronor. Tjuven tog sig in genom att bryta bort ett galler och sedan bryta upp dörren.

Grillkiosken Göteburgarn, inte lång från Banergatan, fick väggen på baksidan sönderbruten, där tjuven försökte ta sig in efter att ha misslyckats med att bryta upp serveringsluckan på framsidan. Men ingen väg eller vägg var framkomlig.

Restaurang Två Tallar på Bryggargatan hade också märken efter ett inbrottsförsök på dörrkarmarna. Även Fotvården i samma hus utsattes för inbrottsförsök.