Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Industriellt och grafiskt hemma hos Madelene i Sörberge

Hon faller ofta för trender – men försöker att mixa med möbler hon redan har.
– Jag försöker tänka långsiktigt, säger Madelene Sundqvist som bor i villa i Sörberge.

Har du också ett fint hem? Skicka in bilder på ditt hem - vinn inredning

Madelene Sundqvist är flitig på Instagram och lägger ofta ut bilder från familjens villa i Sörberge. Och det är också på Instagram hon hittar mycket av inspirationen till hur hon ska inreda sitt hem.

Läs också: Kreativt och lekfullt i pojkarnas fina barnrum

– Mitt inredningsintresse går lite i vågor. Men jag är ofta på loppisar, kikar runt på instagram och flyttar om saker hemma. Sedan kanske jag inte alltid har direkt stenkoll på allt, men det är väl charmen med just inredning, säger hon.

Hon berättar att hon ofta faller för rådande trender och försöker mixa det med möbler och prylar familjen redan har.

– Jag försöker att tänka långsiktigt och vad som håller i längden när det gäller möbler, färgval eller om jag köper någon dyrare inredning. Sedan kan man leka mer med textilier, små detaljer och loppisfynd.

Läs också: Instagramprofilerna från Medelpad som lockar följare med sin inredning

Hemmet är en blandning av industriell stil, grafiskt och lantligt. Madelene gillar även den svart-vita trenden med mycket konstraster. I sovrummet har hon däremot mer dämpade toner. Allra bäst gillar hon köket.

– Vi målade om för cirka ett år sedan och köpte ny köksmöbel och efter det har allt bara fallit på plats där tycker jag.