Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inga nyförvärv – juniorer får chansen

Bröderna Ahlström har inte bestämt sig och Johan Porsberger valde Leksand.
Då tar Sundsvall Hockey med sig ett par juniorer och drar norrut.
– Det är två luckor vi måste fylla upp, säger tränaren Göran Tärnlund.

Annons

Inför uppehållet gick korttidskontraktet med Victor och Oscar Ahlström ut och Sundsvall Hockey har sedan försökt förlänga avtalet med duon, men de har ännu inte lämnat något besked.

Läs mer: Inget besked från Ahlströms

– Eftersom de inte tagit något beslut än känns det tveksamt, säger Sundsvallstränaren Göran Tärnlund.

Sundsvall har även visat intresse för forwarden Johan Porsberger – men han valde under onsdagen att skriva på för Leksand.

Läs mer: Forwarden väljer Leksand

Därmed får två juniorer chansen när Sundsvall Hockey startar om efter uppehållet med en bortamatch mot Asplöven.

– Klart att det blir lite omflyttningar. Nu kommer Henrik Axelborn och Casper Sjödin att åka med. Vi får se hur vi formerar laget, men på träningen var de med i varsin kedja, säger Göran Tärnlund som hoppas på nyförvärv inom kort.

– Det är klart att det är två luckor som vi måste fylla upp. Det händer något den här veckan skulle jag tro, säger Sundsvallstränaren.

Hur ser du på omstarten?

– Det känns bra, vi har mött alla lag nu och gått igenom hela serien. Vi känner att vi kan rubba vilket lag som helst även om vi ligger där vi ligger.