Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen förbättring att tvinga upp folk på gatan

Annons

Replik på "Björn Abelsson: Ytterst trångsynt och egoistiskt", ST 13 januari.

Det krävs ett svar till den “Trångsynte och Egoistiske” Abelsson, eller är det bara det att han tror sig vara för mer än andra. Bara för att det görs prognoser och dribblas med siffror om och om igen behöver det inte bli bättre för det, vilket har visat sig åtskilliga gånger.

Bara för att det miljardinvesteras finns det väl inga garantier för att prognosen skall stämma, prognosen stämde tydligen inte heller denna gång eller så var det en tillspetsad så kallad glädjeprognos. Troligtvis en blandning eftersom prognosen byggts på något som blev felaktiga fakta, kostnaden räknades inte.

De som har nytta av bron är naturligtvis glada för den, men i ärlighetens namn så handlar det om människor som bara vill passera vår fina stad. Att sedan tvinga upp folk på gatan för att korsa gamla E4 är väl ingen förbättring för fotgängare och cyklister. Det är verkligen inte att måna om oskyddade trafikanter. Nä det verkar mer handla om någon med ett ego och trångsynthet som behöver vidga vyn.

Läs fler insändare här:

Vakna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel