Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Innebandy-SM på schemat för distriktets 17-åringar: "Vi har en bra och spännande trupp"

Distriktslags-SM står på schemat för Västernorrlands pojklag i Innebandy. Och trots hårt gruppmotstånd är lagets tränare Alexander Johansson positiv.
– Vi har ett bra lag som jag tror kan överraska, säger han.

Annons

På söndag drar årets SM i innebandy för distriktslag i gång i Linköping. På pojksidan är det totalt 21 lag anmälda från hela Sverige, varav ett av dem är Västernorrländskt.

– Det ska bli jätteroligt, vi har en bra och spännande trupp som jag tror kan överraska, säger lagets tränare Alexander Johansson.

Västernorrlands trupp består endast av pojkar födda 1999 och jämfört med förra året har det inte skett så stora förändringar.

– Vi har ett par nya i laget, men annars har de flesta följt med sedan i fjol, säger Alexander Johansson.

Målsättningen för mästerskapet är först och främst att ta sig vidare från gruppen. Och där blir första matchen där laget möter Örebro en viktig match.

– Första matchen blir något av en nyckelmatch. Vi borde kunna vinna den, men det är viktigt att göra en bra match och visa var vi står och vad vi går för, säger han.

På förhand har Västernorrland hamnat i en relativt tuff grupp med fjolårsvinnarna Stockholm som ett av lagen att försöka besegra.

– Det är en tuff grupp, men jag tycker att vi har ett bra lag så allt kan hända, säger Alexander Johansson.