Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tungt fall för Ankarsvik

/

Var det inte stolpe ut så gick det ribba ut. Bollen studsade inte Ankarsviks BK:s väg i drabbningen mot ärkerivalen Örnsköldsvik IBK som slutade 7 -1.
– Fyra eller fem bollar i stolpe/ribba, sen rann matchen helt enkelt iväg, säger Ankarsviks tränare Roger Norman.

Annons

Det var bittert nederlag ganska tidigt i matchen för Ankarsviks del.

– Det är inte roligt att förlora såhär, men vi gör inga mål helt enkelt. Då vinner man inga matcher, säger Roger Norman.

Tempot var bra och spelet rörligt, Ankarsvik skapade en del men aldrig det där heta och framför allt inte mål.

– Med marginalerna på vår sida hade vi fått in fler bollar, nu var det helt enkelt inte en sådan kväll, säger Roger Norman.

På pappret såg det ut som en lättare match än det till slut blev för Ankarsvik. Örnsköldsvik har huserat i tabellens nedre del hela säsongen.

– De har fått in en hel del förstärkningar från högre divisioner på sista tiden som gjort dem till ett starkare lag, säger Roger Norman.

Samtidigt som Örnsköldsvik fått förstärkning har Ankarsvik nyligen tappat talangfulle Joel Nyh som tog klivet till Granlo och Superligan.

– Det är klart att det blir en lucka efter honom, vi har den trupp vi har och jag tycker den är jättebra. Det är bara gratulera Joel för att han får spela, säger Roger Norman.

Nästa match möter Ankarsvik Gävlelaget Runsten som ligger placeringen under. Sammandrabbningen blir en sexpoängsmatch där en vinst betyder bättre marginal och ökade chanser till slutspel.

– Vårt absoluta mål är att vinna där, det skulle vara väldigt viktigt. Sen har vi Hudik hemma i Sporthallen, det blir en ödesmatch, säger Roger Norman.

Mer läsning

Annons