Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Granlo BK:s ledarstab

/

Huvudtränare i fjol. Assisterande tränare i år.
John Lehnberg är tillbaka utan att egentligen ha slutat.
Därmed är Granlo BK:s ledarstab spikad.

Annons

Han har inga bekymmer med att ta ett kliv ner från högsta pallen i båset.

Tvärtom.

– Jag ser inga problem med det. Jag kommer komplettera Magnus Svensson, hjälpa och bistå honom med det han vill, säger John Lehnberg och tillägger:

– Utan att vi har spikat någon rollfördelning.

Och just Svensson känner den förre Granlobacken bra.

– Magnus och jag höll kontakten hela förra säsongen och laget har kunnat ta vid där vi slutade förra säsongen. Vi fick bra svar i Umeå och det känns som om vi har tagit ytterligare ett steg sedan sista seriematchen mot Växjö, säger han.

Lehnberg fanns med i ledarstaben redan Scandic Cup den gångna helgen och säger att laget ligger betydligt längre fram i år än vad man gjorde i fjol vid den här tidpunkten.

Det var ungefär då som han och Fredrik Öberg klev in som tränare för Superligalaget.

– Förra året fick vi ta det lite som det kom. Men nu är vi bättre förberedda. Jag tycker det ser jättebra ut, vi är stabila på ett helt annat sätt.

Huvudtränaren Magnus Svensson:

– John blir viktig för oss i vinter. Jag har varit borta från stan ett tag, så Johns kunskap om Sundsvallsinnebandyn är ovärderlig. Att han sedan känner många av våra spelare sedan många år, både som lagkamrat och tränare, kommer att hjälpa oss i heta matchsituationer där han vet exakt vilka knappar han ska trycka på, säger han.

Den sista biten i GBK:s ledarstab är på plats.

Mer läsning

Annons