Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anders Ingvarsson: Vi tar ansvar för att Dagbladets själ ska få finnas kvar

Annons

Jag känner också en saknad efter Dagbladet. I grunden var det bra med två dagstidningar i Sundsvallsregionen. Men tyvärr bar sig inte utgivningen av Dagbladet rent ekonomiskt. Till det finns givetvis flera förklaringar, där förändrade medievanor är en.

Läs också: Så säger tidigare läsare om Dagbladet

När utgivningen av Dagbladet upphörde slogs redaktionerna ihop och en del av materialet bereddes plats i ST. Vi tog alltså ansvar för att Dagbladets själ och nyhetsförmedling skulle finnas kvar, trots att dess utgivning upphörde. Vi gjorde – och gör – det långt mer än vad avtal och annat krävde.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

ST är en nyhetsförmedlare med liberal ledarsida. Det bestäms av våra ägare. Vi bereder dock också plats för S-märkta krönikor av bland andra Lina Norberg Juuso i ST, tre dagar i veckan i papper och dygnet runt och mer omfångsrikt på ST.nu.

Läs också: Dagbladet läggs ner

Till det kommer all övrig opinionsbildning vi ägnar oss åt i våra kanaler, där röster ges utrymme på ledar-, debatt- och insändarplats. Samt givetvis som röster och inslag i nyhetsrapporteringen, i debatter vi ordnar, i chattar vi driver och i andra sammanhang där vi verkar.

Det tycker jag är att ta ansvar för ett öppet och demokratiskt klimat.

Anders Ingvarsson

Chefredaktör ST

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons