Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ankarsviks skola är en pärla

Annons

Nu har Ankarsviks skola på Alnö haft sin skolavslutning. Och det är med stor glädje som både barnen, pedagoger och vi föräldrar återvänder till den älskade skolan. Från början av mars har hela skolan fått husera i temporära lokaler på grund av inomhusmiljöproblem.

Läs också: Mögel misstänks på flera skolor – Ankarsviks skola stängd till efter påsklovet

Med denna insändare vill jag tacka alla fantastiska pedagoger som har tagit hand om våra barn på allra bästa sätt under denna svåra period. Ni visar återigen vilken bra skola Ankarsviks skola är.

Läs också: Elin Nilsson (M): "Drakfastigheter används som alibi för politisk styrning"

Vi är många barnfamiljer som flyttade till södra Alnö särskilt för Ankarsviks skola. Skälen är många: Förutom de engagerade pedagogerna som gör undervisningen rolig, har skolan en egen kock, en naturskön och lugn omgivning, relativt små klasser och smartboards i varje klassrum. Skolan gör dessutom mycket bra ifrån sig på proverna. På Ankarsviks skola får barn fortfarande vara barn. Vilket betyder att man inte behöver låtsas vara stor och tuff, utan här leker alla med varandra, stora som små.

Läs också: Kommunen ändrar sig om Ankarsviks skola – öppnar till hösten igen

Detta ser det genomtänkta faddersystemet till. Och därför tackar jag även politikerna och Drakfastigheter för att ni velat lyssna på oss föräldrar och lärare och att Ankarsviks skola öppnas igen till hösten. Nu fortsätter vi att jobba för en långsiktig lösning så att Ankarsviks skola får vara kvar i många, många år till.

Marion

Mamma till två barn på Ankarsviks skola

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons